4 decembrie 2007

Imi trebuie copil

Ca tot vorbeam de educatia copiilor.

Nu mai am chef sa merg singur la supermarket. Vreau copil.
Poate sa fie inclusiv ca micul monstu din filmulet.

10 comentarii:

Runegard spunea...

E un lucru foarte simplu. O femeie care iti place, e obligatoriu insa sa iti placa, momente tainice si linistite de iarna in doi, perseverenta si... de Craciunul viitor aduce Mosul si copilul. De-a gata nu se poate... doar prin adoptie...

rozzane spunea...

copiii sunt cei mai sinceri

sorin frumuseanu spunea...

:) Bag sama ca nu e destul sa-ti placa :)
Adoptie nu, vreau sa-mi perpetuez gena, poate si neuronul.

Runegard spunea...

Fiindcă nu am înÅ£elepciunea MoÅŸului, dată de venerabila-i vârstă, desigur! am fugit până în ţările ge gheaţă spre a-l întreba dacă pesimismul tău are vreun leac... După binecunoscutul HOhoho...Mi-a răspuns "Quid vesper ferat, incertum est" citat din Titus Livius, În "Istoria romană" (cartea 45,8,6). Brrrrrr!!!:? Adică "Nu se ÅŸtie ce poate să aducă seara". În limba română s-ar traduce prin "Nu aduce anul ce aduce ceasul" :-)

sorin frumuseanu spunea...

:) Te superi daca iti zic ca surprizele ma sperie mai mult? asta 1
2. Nu e pesimism ci realism
3. Cuvintele sunt frumoase, dar nu implica nici o responsabilitate. Cuvantul ala frumos care vine de la respons + abilitee (parca asa se scrie).
Am telefoanele pornite, tocmai fac niste cartofi prajiti cu niste oua, carnati afumati si coleasa, usa e deschisa :) Eventual pot sa-i ofer si 6 doze de bere ciuc pe care le-am luat pt cd.
Pe la 22:30 trec pe la supermarket real sa iau paine si eventual ceva dulce.
Ce crezi ca mai aduce seara asta? :)

rusumicheliny spunea...

Sper sa nu deranjeze pe cineva gluma,pe care tocmai a primit-o fiul meu pe mess: Un baietel,catre Mos Craciun: Trimite-mi un fratior!la care Mos Craciun zice: Trimite-o pe ma-ta!

sorin frumuseanu spunea...

Eu pe cine sa-i trimit? Pisica? :)

Flori Iuhas spunea...

Chiar m-ai facut curioasa! Pana la urma gluma cu Mos Craciun care-o solicita pe mamica e cea mai buna!!!!!!!!! Iar tu cu pisica!!! Ooopppsss. Ca sa ma inscriu in nota cinica dar care pe mine ma amuza totusi... numerele de telefon i le-ai dat? Ca te miri ce frumoasa frumoaselor iti apare la usa...

sorin frumuseanu spunea...

Eu nu glumeam insa :) E o solicitare reala. Pe baza aptitudinii de a gasi singure numarul de telefon realizez selectia naturala. Nu le pun la teste complexe. Utilizarea unui search engine e ok.

sorin frumuseanu spunea...

Elfule (citand un fost profesor): "Te-am spart la nas in 7 locuri". Vezi ca tocmai l-ai omorat (credinta) in Mos Nicolae.
Mai incercam cu Mos Craciun sau ne amintim ca si iepurasul ne-a tras teapa? Parca mai bun era ateismul lui Ceausescu si certitudine cadourilor de 23 August ;)