20 iulie 2010

Raspuns eficient la contactele din retelele de socializare

Din seria de maximul de efect in minimul de cuvinte, un mesaj de intampinare recomandat in comunicarea online in retelele sociale.


Tks to baiatul cu site-ul de flori (inca ma amuza faza asta, ca extensie la baiatul cu site-ul de turism: "Şi că să închei într-o notă amuzantă - am fost filmaţi de Protv. Am stat cca 30 minute să le explicăm despre ce e vorba cu evenimentul, în timp ce ei o dădeau cu criza.asa cum..."), cred ca am gasit/adaptat cea mai potrivita fraza sau mesaj de intampinare atunci cand primim cereri de "prietenie" in retelele de socializare online:

Iti multumesc pentru cererea de prietenie, care ma onoreaza. Inainte de a iti raspunde, te rog ajuta-ma cu 2 informatii: ne-am cunoscut vreodata pana acum? si daca nu ne-am cunoscut inca, de ce iti doresti sa fim prieteni (sau ce iti doresti)?
Multumesc!

Ca sunt prieteni, amici, parteneri de afaceri sau (why not?) chiar rude care si-au amintit de noi dupa sute de ani, acest tip de mesaj pare sa fie printre cele mai eficiente.

Mai mult chiar, in felul acesta puteti filtra tonele de comercianti mai mult sau mai putin online care vor sa se imprieteneasca cu voi.

Ma amuza o idee: Cum ar fii daca toate cele peste 2000 de magazine online cat am analizat in Studiul National de Comert Electronic ar dori, dintr-o data, "sa-mi ceara prietenia"?

Jaleee :) Doar de pe hi5.com (am si asa ceva), 2-5 exemple de prieteni: Cadouri Haioase, haine haine, Home Money, Ritmo Cafe, kawasaki gpz500s, Cheie Briceag.

Deci multam fain Mugure de idee.

Raman dator cu un link :).

3 comentarii:

Unknown spunea...

Draga Sorin,
Sincera sa fiu, ma simt magulita ca cineva ca tine (cu un blog pentru a carui executie trebuie sa te felicit) a catadixit sa arunce o privire si pe ceea ce scriu eu. Sper ca nu vei considera o pierdere de timp inutila sa mai arunci din cand in cand un ochi de profesionist in ograda mea si sa-ti dai cu parerea asupra a ce crezi tu ca nu e facut bine. Chiar m-ai indatora cu un astfel de gest.
Poate ca imi vei arata si o posibilitate de colaborare. Astept un semn de viata de la tine.
Cu stima, Cassandra Vlad.

Unknown spunea...

Draga Sorin,
Ma simt magulita ca cineva cu experienta ta a catadixit sa arunce o privire si pe ceea ce am scris eu. Sper ca nu vei considera o pierdere de vreme daca din cand in cand imi vei face o vizita, comentand ceea ce ti se pare a fi in neregula. Chiar m-ai indatora cu un astfel de gest. Sper ca in curand voi primi vesti de la tine.
Cu stima, Cassandra Vlad.

Sorin Frumuseanu spunea...

Tks de aprecieri, asta e doar blog personal,

portat la rapid de pe vechiul 360 yahoo
.

Ajutor ca amic sau... companie? :) Datele le gasesti la
contact.
+sorin_frumuseanu la id de mes. Repede repede pana nu pun si pagina de servicii
si tarife online. :)