23 septembrie 2007

Turism in Baile Herculane


De fiecare data cand plec sau vin spre Orsova imi fac putin timp sa trec si prin Baile Herculane, indiferent de perioada anului. Motivul? Unul din secretele acestei statiuni turistice, prea putin cunosucte si promovate: cantitatea imensa de ioni negativi.

Efectele beneficie ale ionilor negativi sunt cunoscute de foarte mult timp. Inclusiv in vechile reviste Tehnium erau publicate montaje electronicie pentru construirea de ridicatoare de tensiune, la voltaj inalt pentru generearea de ioni negativi.

Asa ca m-am bucurat sa vad ca magazine online de genul www.fotopipe.ro s-a gandit la oamenii care nu au prea des ocazia sa ajunga in zone nepoluate, cu aer curat, comericilizand la 89,00 Lei produsul

Purificator Aer / Generator Ioni Negativi USB 2.0


AA220 este un prelungitor USB 2.0 compact si cu design placut, cu un sistem de purificare a aerului integrat pe baza de ioni negativi. Acestia elinina ioni pozitivi ce sunt generati de dispozitive electronice ( calculatoare, monitoare, mobile etc.), cu un puternic efect de sterilizare si improspatare a aerului.
Portabil si usor de folosit este o alegere excelenta pentru cei ce doresc un spatiu curat si confortabil de lucru. Momentan este cea mai inteligenta metoda de purificare a aerului din jurul tau.

Niciun comentariu: