10 noiembrie 2009

ReLink building | internet tools

Adica refacerea linkurilor invalide.
Deci cam toata lumea vrea pozitii in google, trafic, minuni.
Citesc, se documenteaza si cum de regula sfaturile sunt oferite gratuit au impresia ca nu sunt bune, drept urmare ignorand lucrurile de baza.

Adica nu degeaba am propus aplicatia Xenu in cele 5 recomandari Underclick. din ultimul weekend de august 2009. E gratuit si isi face treaba.

Chiar (inca mai am) avusesem o problema cu refacerea linkurilor interne catre vechiul blog pe 360 yahoo, problema concretizata in directarea gresita a linkurilor si incetineala de re-indexare a blogului.

Astazi mi-am facut putin timp pentru el si am refacut o mare parte.
Pentru a urmari statisticile: site:http://sorin-frumuseanu.blogspot.com/ : about 210 from sorin-frumuseanu.blogspot.com.

La pariu ca am dublu in max 7 zile? Tot am amanat....

Normal ca se reindexeaza dar mai cu greata.

Problema plecase de aici:Senzational: A murit Michael Jackson unde nu gaseam bancul ala. Acum l-am gasit dar nu suficient de rapid si se afla la Ideal day - ziua ideala pentru o femeie sau un barbat american.

Acolo zice clar: 19:00 Ştiri: Michael Jackson asasinat, marihuana şi filmele porno sînt legalizate, gluma din viata cotidiana a poorului american precedenta datei in care am postat-o si eu, marți, 27 iunie 2006 ;) Deci au reusit in final :)

Ca idee, cel putin pe internet, cu accent pe seo: e ok sa studiati, dar mai si aplicati ce invatati.

Niciun comentariu: