25 noiembrie 2007

Gluma zilei

Banuiesc ca stirea vazuta la TV era adevarata.

Am aflat ca azi sunt votari pentru nu stiu ce, 2 chestii diferite.
In disperarea lor, stirea spunea ca inclusiv pe partiile de schi s-au adus urne de votare.
Tare!!! Dupa ce criteriu au ales statiunile turistice ?
Ma gandesc ca oamenii care vroiau cu adevarat sa voteze, nu plecau sa schieze. De ce naiba se baga in sufletul oamenilor cu atata agresivitate?

Nu stiu de ce partidele politice au impresia ca toata lumea are timp sa se uite la TV sau citesc presa cu interminabilele discutii, interminabile certuri, urmate de "necesarele" reclame.
Pe email nu am primit nici o informare privind evenimentul pe scurt.

Antena 3 a prezentat o stire frumoasa, privind pozitia oamenilor de la sate: oameni prea putini interesati de alegeri, foarte constienti de faptul ca pensia lor nu ajunge nici macar la 100 euro, in schimb sunt obligati sa respecte aceleasi norme si reguli cu "europeni" cu venituri de peste 2000 euro lunar.
Si esentialul: pe timpul lui Ceausescu au avut apa curenta, acum NU AU.
Cui ii pasa de ei?
Sa iasa doar electoratul la numar

Privind agresivitatea partidelor politice ("Ma vor al lor neaparat", cum bine canta Alexandru Andries), imi amintesc de o faza simpatica despre un partid plecat in turism politic, in strainatate, intr-o zona cu o mare comunitate romaneasca.
Venisera acolo ca sa-i "reprezinte".

Stai mai nene: oamenii aia au plecat din tara de rau ce era, fa-ti tu treaba bine ca partid si se vor intoarce, daca au la ce.

Niciun comentariu: