21 decembrie 2013

Cu cine sa votam

Am mai postat 2 minuni pe facebuc la note, asta insa chiar tre sa ramana si sa il vada cat mai multi: Cu cine sa votam.


Ca e presedinte, primar sau orice alta alegere ce tine de politic: Simplu: cu oamenii capabili sa termine cu succes un nivel din SimCity 2000.

Simplu: aia sunt banii initiali, alea sunt variabilele (dezastre naturale), sa vedem pe cati ii duce mintea sa-l termine. Maresti impozite: nu se mai dezvolta orasul. Scazi impozite: nu sunt bani la pompieri, la politie, creste criminalitatea si iar fug oamenii :) E o strategie de care putini sunt capabili.

SimCity 2000 imagini
Imagini joc strategie gratuit SimCity 2000


Ca car ca mar ca are studii la, ca e traditia... nu conteaza: poti avea grija de un oras sau nu? Jocul ala raspunde simplu.

Am jucat SimCity 2000 cu multi ani in urma, pe un intel 486 si sitem de operare dos: fara coduri de cheat nu am reusit, asta e, de aia nu mi-s primar :)

Se gaseste acum gratuit la http://www.myabandonware.com/game/simcity-2000-1nf si stiu sigur ca existau versiuni mai elaborate (instalatii de apa, gaze...).

Nu de altceva dar m-am cam saturat de chemari de iesiri in strada, sa votam schimbarea si alte abureli: cine e capabil sa termine un nivel? 

Grija mea ca are o armata de consilieri, sa-l termine doar :)

Candidezi? :)

Niciun comentariu: