30 aprilie 2012

Cu Robyroy, spanac, branza prajita si ceva SEO

Un post despre blogul personal al unui prieten de la scoala de seo (robyroy), cadoul meu la reteta de spanac constand in branza prajita si cateva detalii despre cat de rapid se indexeaza un blog nou nout, fara vreun link extern.



12 februarie 2012
Titlu: Roby are blog :)

Adica
Il pacalesc pe Roby sa-si faca blog.
Ca motivatie aleg incapacitatea personala de a gasi o reteta clasica de spanac.
De buna credinta omul bun ma crede si posteaza reteta spanac clasica, evident imbunatatita de mine (sa mor daca stiu pe unde am postat-o).
Astfel apare blog Robert Ivan.in data de 12 februarie a anului 2012.

Ca suntem oameni ce ofera servicii seo, in timp ce mai lucram la alte minuni, ma minunez (si 1nesco nu se minuneaza de orice) de rapida indexare a blogului:

Google cache blog Robert Ivan


Exact, asa cum se vede, in 3 ore blogul nu numai ca era indexat dar avea si cache in google. Cum? Psihoza, google rules. Omul sigur nu a pus link spre el si eu chiar eram interesat de test indexare naturala in google fara link extern.

Dupa 14 februarie 2012

A doua zi ii spun lui Roby ca nu suport concurenta si ii solicit in acest sens stergere blog. Degeaba insa. Dar nici nu mai posteaza.


Dupa 25 februarie 2012


In final fac si eu reteta de spanac. Chiar nu imi amintesc unde am postat-o. Din verificari am doar data: 25 februarie, via un post pe facebucu meu.
Dar fie o gasesc, fie o republic ca stiu ce nu mi-a placut la Roby: prea mult colesterol (pentru consumul meu).

7 martie 2012

Intr-o delicioasa discutie de gastronomie, ca intre doi oameni de seo, ii explic lui Roby despre branza prajita si ii promit ca ii voi pune poze cu branza prajita.

Mai jos discutia de pe YM, unde cei interesati pot invata cum se prajeste branza sau inca o reteta de branza prajita cu oo si ceapa:


8:43:51 PM sorin_frumuseanu: ce mancam azi?

8:44:47 PM interlocutor om bun: pai tocmai avem niscaiva carnati de casa la tuci, si urmeaza si o serie de cartofi projiti si o salata verde cu ridichii

8:44:58 PM sorin_frumuseanu: deal

8:45:06 PM sorin_frumuseanu: fa poze si pune pe blog

8:45:16 PM interlocutor om bun: sa inteleg ca ai scapat de regim ?

8:45:19 PM sorin_frumuseanu: nu

...

8:48:29 PM sorin_frumuseanu: carnati....

8:48:37 PM interlocutor om bun: de casa

8:48:44 PM sorin_frumuseanu: mai am o ultima tura

8:49:00 PM sorin_frumuseanu: aia se lasa cu foto

8:49:07 PM sorin_frumuseanu: ultima tura de carnati de casa

8:49:19 PM sorin_frumuseanu: cu branza prajita, mamaliga, ochiuri...

8:49:29 PM interlocutor om bun: branza prajita?

8:49:34 PM interlocutor om bun: please share

8:49:35 PM sorin_frumuseanu: nu obisnuti?

8:49:38 PM interlocutor om bun: nu

8:49:40 PM sorin_frumuseanu: branza normala

8:49:52 PM sorin_frumuseanu: nu zic ca divortezi

8:50:06 PM sorin_frumuseanu: deci

8:50:09 PM sorin_frumuseanu: sa ma scuze doamna

8:50:10 PM interlocutor om bun: neeah, doar de atat?


8:50:14 PM sorin_frumuseanu: orice branza

8:50:17 PM sorin_frumuseanu: prajita

8:50:30 PM sorin_frumuseanu: schimba 100% in bine gustul oricarei mancari

8:50:35 PM sorin_frumuseanu: ma miram ca nu ai pus la spanac

8:50:48 PM interlocutor om bun: nu am mancat in vaiata mea

8:50:54 PM sorin_frumuseanu: just try

8:51:03 PM interlocutor om bun: cascaval prajit, da, dar doar pane

8:51:04 PM sorin_frumuseanu: felii de 1-0,5 cm

8:51:30 PM sorin_frumuseanu: arata si fain si miros demential

8:51:39 PM sorin_frumuseanu: branza branza

8:51:41 PM interlocutor om bun: sunt convins

8:51:45 PM sorin_frumuseanu: unele se mai topesc, dar nu toate

8:52:01 PM interlocutor om bun: fara sa le dai prin ou, ceva?

8:52:06 PM sorin_frumuseanu: nimic tata

8:52:07 PM interlocutor om bun: pur si simplu

8:52:16 PM sorin_frumuseanu: daca nu e specia potrivita de branza

8:52:21 PM interlocutor om bun: ia ca o sa incerc si io odata

8:52:22 PM sorin_frumuseanu: nici io nu stiu care e

8:52:29 PM interlocutor om bun: am de la tara, de la socri

8:52:33 PM sorin_frumuseanu: o lovesti cu neste oo si amesteci tot

8:52:36 PM interlocutor om bun: branza curata

8:52:48 PM sorin_frumuseanu: unele se frig, altele se cam topesc

8:52:53 PM sorin_frumuseanu: nu stiu logica inca

8:52:55 PM sorin_frumuseanu: mere tata

8:53:05 PM sorin_frumuseanu: la noi era standard la spanac

8:53:13 PM interlocutor om bun: maine, branza va fi la meniu

8:53:26 PM sorin_frumuseanu: sau neste cepe mari

8:53:29 PM sorin_frumuseanu: calite putin

8:53:37 PM interlocutor om bun: rosii, de apa

8:53:37 PM sorin_frumuseanu: peste care arunci oo

8:53:44 PM sorin_frumuseanu: nu

8:53:47 PM sorin_frumuseanu: iuti de ochi

8:54:01 PM sorin_frumuseanu: si separat branza prajita

8:54:06 PM interlocutor om bun: oho, daca ai sti ce iut astea de apa de la mine

8:54:18 PM sorin_frumuseanu: io stiam ca alea rosii nu sunt iuti

8:54:26 PM interlocutor om bun: depinde de rasa

8:54:31 PM sorin_frumuseanu: bune

8:54:39 PM sorin_frumuseanu: ceapa prajita, oo dupa

8:54:47 PM sorin_frumuseanu: si separat feliute de branza

8:54:54 PM sorin_frumuseanu: merg de minune si cu mamaliga

8:55:17 PM interlocutor om bun: iam

8:55:20 PM sorin_frumuseanu:

8:55:36 PM sorin_frumuseanu: colesterol la greu

8:55:45 PM sorin_frumuseanu: cre ca merge si o lingura de bulion peste

8:55:59 PM sorin_frumuseanu: acu pe moment am o ciorba de 3 zile

8:56:01 PM sorin_frumuseanu: mult de lucru

8:56:39 PM interlocutor om bun: neaah, nu sunt ciorbar

8:56:50 PM interlocutor om bun: mananc cred ca o farfurie pe luna

8:57:04 PM sorin_frumuseanu: trebe si aia sa nu te constipezi

8:57:11 PM sorin_frumuseanu: afumatura...

8:57:12 PM sorin_frumuseanu: tarhon

8:57:21 PM sorin_frumuseanu: patrunjel, leustean,ceapa...

8:57:26 PM sorin_frumuseanu: morcov alb

8:57:32 PM sorin_frumuseanu: adunatura de plante adica

8:57:37 PM sorin_frumuseanu: cu tot cu saruri minerale

8:57:46 PM sorin_frumuseanu: bulion

8:57:54 PM sorin_frumuseanu: si apoi ca salata zama de varza

8:57:56 PM sorin_frumuseanu: lesinezi


30 Martie 2012

Fac branza prajita cu tot cu foto pentru documentare Roby:
branza prajita
Se prajeste pe araraz cu gaz, alaturi se poate admira si mamaliga facuta tot la doubletta.

branza prajita
Detaliu branza prajita tigaie gaz
30 aprilie 2012

Vad ca Roby nu prea scrie pe blog (nu e singurul).
Ii arat pozele promise :)

In lucru:
- mai postez o imagine cu ultima cartofo trotilla (inca nu m-am prins ce e aia trotila dar e un nume frumos).
- promit ca voi pune propria reteta de spanac si pe blog.
- daca gasesc foto, il lesin si pe Rares cu propria reteta de prajitura tot pe baza de orez.

Niciun comentariu: