Am fost barbat indraznet, macho, liber si aveam parul lung.
Sotia mea m-a cunoscut, nu invers; Mi s-a prezentat si oriunde mergeam, ea era deja acolo... sunt deja 12 ani de atunci. Pe vremea aia eram un motociclist inrait, purtam numai tricouri negre, blugi crestati, cizme de motociclist si aveam... parul lung.
Bineinteles ca aveam si un outfit pentru ocazii speciale. Atunci purtam un tricou negru, blugi crestati si papuci de sport, adidasi, albi. Munca pe acasa era ceva rar, pentru ca eu eram mereu cat mai departe, pe drumuri.
Dar imi iubeam viata asa cum era ea. Asa, deci, m-a cunoscut ea. "Tu esti barbatul viselor mele. Esti atat de... macho, indraznet si... liber". Cu libertatea a fost in curand gata, pentru am decis sa ne casatorim. De ce nu?!? Eram un barbat indraznet, aproape liber si aveam... parul lung. Bineinteles toate astea numai pana la nunta.
Cu putin timp inainte imi zice: "Ai putea si tu macar la frizer sa mergi, ca totusi vin si parintii mei la nunta." Treceau orele - NU, ..... dupa cateva zile si lacrimi fara numar de la ea....... am lasat de la mine si mi-am tras o frizura la moda cu par scurt, ca......in cele din urma o iubeam, si ce mai.... eram barbat indraznet, aproape liber, nu mai aveam parul lung dar eram ataaaaaaat de dulce. "Scumpul meu, eu te iubesc asa cum esti !!!" - a exalat ea. Viata era in regula desi la cap imi era putin mai racoare.
Au urmat saptamani de convieturire pasnica si duioasa pana cand intr-o zi nevasta mea statea in fata mea cu o plasa mare in brate. A cumparat o camasa, o helanca (la cuvantul asta deja am pielea gainii) si o pereche de pantaloni, noi noute si imi zice: "Probeaza si tu astea, te rog !" Au trecut zile, au trecut luni si nenumarate servetele imbibate cu lacrimi de la ea... ca in cele din urma sa las de la mine si sa port camasa, helanca (hrrrrr) si pantaloni de stofa. Au urmat pantofi negri, sacou, cravate si pardesiu.
Dar eram barbat indraznet, super misto si cu parul scurt. Apoi a urmat cea mai mare lupta: Lupta pentru motocicleta. Bineinteles ca nu a durat mult, pentru ca in costum negru si cu permanenta frecare si topaiala pe motocicleta nu poti lupta mult. In afara de asta pantofii negri de lac erau de asemenea o "forta" fragila. Dar ce mai conta, eram barbat chipes, aproape liber, conduceam un combi si aveam parul scurt.
Cu anii au mai urmat multe alte batalii, pe care eu le-am pierdut in oceanul ei de lacrimi. Eu spalam, eu calcam, eu faceam cuparaturile, am invatat slagare pe derost, beam vin rosu dulce si faceam plimbarea de duminica. "Dar si ce?!?"- ma gandeam eu... eram un pampalau, asuprit, ma simteam naspa si aveam parul scurt...
Intr-o buna zi, scumpa mea nevasta statea in fata usii cu valizele impachetate si mi-a zis: "Te parasesc!" Uimit si socat o intreb pentru ce motiv. "Nu te mai iubesc, te-ai schimbat atat de mult. Nu mai esti omul pe care l-am cunoscut eu odata." - mi-a zis ea, trantindu-mi usa in nas.
De curand am intalnit-o iarasi. "Noul" ei (masculul) este un motociclist paros, cu blugi crestati si tatuaje care...... se uita la mine plin de compasiune.
Cred ca o sa-i trimit cadou o helanca!
Nota: nu cunosc sursa, am primit povestea pe email.
Blog sorin frumuseanu | Sa nu uiti Darie: Jurnal online despre lucruri pe care vreau sa-mi amintesc
13 aprilie 2006
8 aprilie 2006
Utilizarea pe termen lung a telefoanelor mobile poate creste riscul dezvoltarii de tumori cerebrale
Utilizarea pe termen | |
Anul trecut, Dutch Health Council, a efectuat un studiu in care nu a descoperit nici un indiciu ca radiatiile de la telefoanele mobile si turnurile de televiziune ar fi daunatoare. Un studiu de patru ani realizat de britanici, de asemenea, nu a gasit nici o legatura intre utilizarea pe termen indelungat a telefonului mobil si cele mai comune tipuri de tumori. | Insa cercetatorii de la Swedish National Institute for Working Life au studiat utilizarea telefonului mobil la un numar de 2.200 de pacienti bolnavi de cancer si un numar egal de persoane sanatoase. Dintre pacientii cu cancer, cu varste intre 20 si 80 ani, 905 au dezvoltat o tumora cerebrala maligna si aproximativ o zecime din ei erau si utilizatorii frecventi ai telefoanelor mobile. |
"Dintre aceste 905 cazuri, 85 au fost asa-numitii utilizatori grei ai telefoanelor mobile, asta insemnand ca au inceput devreme sa utilizeze telefoanele mobile si/sau telefoanele wireless si le-au utilizat foarte mult", a spus autorii studiului. | Publicat in International Archives of Occupational and Environmental Health, studiul defineste utilizarea grea a telefonului mobil ca peste 2.000 de ore, ce corespund "unei utilizari timp de zece ani la locul de munca, timp de o ora pe zi". Utilizarea timpurie a fost definita ca inceperea utilizarii telefonului mobil inainte de varsta de 20 ani. |
De asemenea s-a descoperit o crestere marcata a riscului de tumori pe partea capului pe care s-a utilizat de obicei telefonul. Studiul a luat in calcul si alti factori precum fumantul, tipul de munca depus si alti agenti. | Kjell Mild, conducatorul studiului, a mentionat ca cifrele arata o crestere de 240% a riscului unui tumori maligne pe partea capului unde s-a utilizat telefonul la utilizatorii grei de telefoane mobile. |
Mild a spus ca acest studiu a fost cel mai mare de pana acum al utilizatorilor de telefoane wireless, care sunt prezente in forma portabila in Suedia din 1984, cu mult mai devreme decat in alte tari. |
Moulin Rouge
The greatest thing you`ll ever learn, is just to love and be loved in return
Moulin Rouge
6 aprilie 2006
Singura satisfactie in viata
"Uneori cred ca singura satisfactie adevarata pe care o poti avea in viata este aceea de a esua atunci cand iti dai toate silinta"
Richard Matheson
Abonați-vă la:
Postări (Atom)