28 mai 2009

Preturi GPS | Tu stii ce este un GPS?


Oferte de preturi mereu. Hai sa vindem, hai sa facem oferte de preturi bune, hai sa micsoram preturile, eventual sa le spunem "de criza" desi tot acelasi sunt.
Ce drac sa mai zici atunci, sa astepti super criza ca sa scada preturile si mai mult?
Ca idee, eu degeaba zic la om sa verifice si Cat de repede se incarca pagina ta pe internet mobil? ca "i se cam fisureaza" daca se incarca sau nu pagina cu oferta online, fie ea pe site sau pe webmail (tot pe un site o citesc).
Asa am patit tocmai acum, primind o oferta cu subiect: Tu stii ce este un GPS ??? Navigatie GPS auto - 4,3 inch.
Oferta preturi gps, din email, atat cat a intrat:
Asta inseamna GPS:
Navigatie GPS auto - 4,3 inch
Modelul cu BLUETOOTH si FM transmiter
Navighezi in limba ROMANA
Pret de CRIZA - 549 RON + TVA
NAVIGATIE GPS - ecran 4,3 inch (11 cm) - cu ecran tactil (touch screen)
redare MP3 + Movie Player (MP3 player daca nu ai deja in masina)
soft: IGO8 - 3D - in limba ROMANA
- functie de hands-free (maini libere) pentru orice tip de telefon mobil cu Bluetooth (auzi convorbirea in difuzorul aparatului GPS si poti chiar forma numerele si raspunde direct de pe ecranul tactil)
- redare MP3 (nu-ti mai trebuie MP3 player in masina) Movie Player MP4, DivX, Avi (filmele preferate in autoturism) cu ajutorul FM transmitter auzi sunetul in radioul autoturismului
- toate hartile incluse - 2008
- navigare 3D cu soft IGO8 - 2008 (vedere tridimensionala -cladiri - monumente etc.)
- avertizare camere fixe radar (complementar detector radar)
- harti pentru toata EUROPA
- harti pentru toate orasele si strazile din ROMANIA
- avertizare vocala in limba romana si alte 20 de limbi (maghiara, germana, engleza etc.)
- sistem de prindere in masina (cu ventuza puternica pe parbriz)
- grafica excelenta - ecran mare 11 cm diagonala
- ecranul tactil a inlaturat butoanele in totalitate - acumdaca te intereseaza o anumita parte sau functie de pe ecran - nu mai apesi pe tot felul de butoane pentru a ajuge acolo, pur si simplu atingi usor si functia este activata, aluneci cu degetul pe ecran si harta se misca in directia aratata de tine - nu mai trebuie sa-l chemi pe "nepotul ce se pricepe la calculatoare" sa-ti arate cum functioneaza una sau alta - atingi si navighezi


Si de aici s-a rupt filmul. Pacat, ca parea o oferta interesanta desi nu tenteaza..

Motivele care nu ma stimuleaza sa cer detalii suplimentare? 

Cate vreti:
1. Nu s-a incarcat pagina complet. Deci putin ii pasa de conexiunea mea la internet. In plus, nu pot raspunde la un email pe care nu l-am citit complet.
2. In mesaj subiect spune ca ma invata ce e GPS si de fapt imi face o oferta, deci ma pacaleste.
3. Nu am vazut de la inceput numele firmei si brandului pe care il reprezinta.
4. Iar i se fisureaza de ce am scris in standartele minime propuse si recomandate la Comertul online la Galele E-Commerce.
5. Floseste o adresa de email gratuita, nu am vazut strop de adresa de firma sau numar de telefon, de unde rezulta ca a considerat ca nu merita sa investeasca intr-un magazin online.
6. Iar i s-a fisurat de ce am scris in Cum sa mai crestem vanzarile online?. Adica nu am vazut macar primii 6 pasi propusi acolo.
7. In oferta spune ceva de radarele fixe, amenzi care nu mai sunt valabile de ceva timp, deci nu isi au sensul in oferta.
Si motive tot ar mai fi.
Tocmai am fost luni la Craiova si ma amuzasem ca pe cele patru zone cu radare fixe din Mehedinti, soferii inca mai reduceau viteza :)

In plus, iar ma cheama Ardealul si poate reusesc sa-l pacalesc pe Adi ca nu pot sa vin ca nu ma descurc pe drum fara ultimele harti din oferta lui de Navigatie GPS si poate imi face cadou sau reducere la un IGO sau Garmin ca vad ca GPS-ul de pe Nokia N95 nu prea rezista la caldura (testat pe drumul de Craiova) si are ceva la preturi rezonabile in Telefoane PDA GPS. In plus... ardeleanul meu a participat anul trecut la Gala premiilor in e-commerce si vorba neamtului, noblesse oblige.

Ce sa-i mai zic omului cu oferta, ca sa-l ajut cat de cat?

Odata sa se aboneze la Newsletterul Underclick, ca sa vada cat de cat cum arata un newsletter profesional. Si daca este inca la inceput si nu-si permite serviciile ofertite de White Image, sa arunce un ochi la Modele newsletter gratuite, recomandate fix saptamana trecuta.
Bafta in online!

Niciun comentariu: