3 noiembrie 2014

Intalnire passat b5 Timisoara

1 Nov 2014, vazut la fata cu pasionati de Passat b5 din Timisoara.

http://www.passatb5.ro/showthread.php?1356-Intalniri-in-Timisoara-(si-imprejurimi)

Prima impresie: Timisoara nu mai e ce era prin 1990. Practic nu stiam unde sunt :)

Foto de la intalnire in parcarea Galeria 1, incepand cu noul spatiu de parcaere amenajat fix exact in fosta gradinita de flori si pana la "bucuria" cu luminile pe perete.

Multumiri :)

Beton pentru Matiz si Passat B5

Loc intalnire: Galeria 1 Timisoara

Passat

Passat

Passat

Passat

Passat

Passat

Passat si un Audi A6

Audi A6

Xenon Pasat: lumini si umbre :)

Xenon si pentru vecini la masina mea (centru)

Lumini Xenon perete: obligatoriu documentare mai amanuntita inainte

Lumina ca la nebuni: xenon din fabrica, xenon bine ales (la Alex) si ... farurile mele :)


La beute cu colegii de pe forum

Foto mai pe bau bau, prea multa lumina la xenon

30 septembrie 2014

Trotila lapte de pasare - cacao

Scurt: inlocuit vanilia din Lapte de pasare cu cacao, pus doar un pliculet de vanilie in albus, pe considerent ca daca mere inghetata de cacao cu inghetata de vanilie... mere si combinatia in laptele de pasare.


Cu aceasta ocazie se poate spune ca am gasit "marele secret" ce va inlocui budinca de vanilie si cacao (prafuri) cu ceva mai mai sanatos.
Trotila lapte de pasare
Trotila lapte de pasare

sorin frumuseeanu lapte pasare tava
Adăugaţi o legendă

sorin frumuseanu cacao lapte pasare

tava inox lapte pasare

tava inox lapte pasare cu cacao
Adăugaţi o legendă
S-a mers pe cantitatea "sa fie multa", adica la 2 l: 250 grame zahar in lapte, 50 grame in abus + pliculetul de vanilie.

Ideea insa a fost alta: jumatate din zama de lapte a continuat sa fiarba (de asta nu apare in imagini) pentru a obtine ceva ce trebuia sa semene a budinca.

A cam iesit, strict pt budinca de cacao fiind necesar: 1 l lapte, 250 grame zahar, 4 lingurite faina alba, galbenusuri de la 5 oua si obligatoriu cacao (4 lingurite aici, probabil mai mergeau). Albusul spuma ma gandesc ca o mere ca un fel de decor.
Comparativ cu budinca la plic... cam mult lapte, mai mult a dus la o crema. Dar o crema budincoasa :)

Nota: total nesanatos: faina alba si zaharul alb adica. Data viitoare se va incerca inlocuire echivalent faina cu un pireu (pasta pasta) de orez (rosu/alb/negru/salbatic) si zahar brun sau direct melasa.