4 decembrie 2012

Jucariile preferate ale celor mici

V-ati gandit vreodata ca exista un top al jucariilor? S-a constatat faptul ca multi copii au cam aceleasi preferinte in materie de jucarii si ca acestea se schimba foarte rar de la generatie la generatie.


Cele mai ravnite jucarii pentru copii raman cam aceleasi mereu, bineinteles despartite de criteriul: baietii masinute iar fetele papusele.

Baietii prefera masinutele de jucarie, simple sau cu telecomanda, elicopterele, lego-urile, robotii si pistoalele de jucarie. Ei sunt foarte fascinati de aceste jucarii si nu ezita sa le imparta cu ceilalti baieti in cercul lor de joaca.

Cu cat vor fi mai multi cu atat se vor distra mai bine. Nu trebuie sa uitam de trenuletele de jucarie care sunt o adevarata atractie pentru ei deoarece au sine care trebuie asamblate.

Pentru fete, lucrurile se reduc la papusi. Papusile si toate accesoriile acestora vor fi mereu pe placul fetitelor.

De diferite dimensiuni, papusile sunt cele mai agreate jucarii de micile domnisoare.

Deasemenea, fetitele se mai joaca si cu bebelusi de jucarie, bebelusi care rostesc anumite cuvinte, care plang daca le e foame, care rad atunci cand ii iei in brate etc.

Cei mai multi dintre copii, fie ei baieti sau fete, sunt atrasi si de jucariile de plus. Inca de bebelusi, acestia iau contact cu jucariile de plus, asadar nu au cum sa nu le iubeasca. Aceste jucarii se gasesc in diferite forme, cele mai interesante fiind cele cu Mikey Mouse sau alte personaje din desenele animate.

Sa faci o bucurie unui copil nu este deloc greu deoarece orice copil se bucura de orice jucarie.

Copiii nu vor stii niciodata ce inseamna sa fii suparat pentru mai mult de 10 minute si vor fi incantati de fiecare jucarie primita cadou, analizand-o cu atentie.

Cumparati pentru copilul dumneavoastra cele mai frumoase jucarii pentru ca el sa se poata bucura de cele mai frumoase jocuri.

Guest post de:


Niciun comentariu: