6 februarie 2012

Imagini cu lanturi si cu Matiz

Sedinta foto cu Daewoo Matiz si lanturi auto iarna in zapada, ca exercitiu de montare lanturi auto.

Ma cam grabesc, asa ca doar esenta:

daewoo matiz cu lanturi auto


Mai intai una din superbele fotografii realizate in decembrie 2010, cu un telefon de ultima generatie numit Nokia 2630. Inca nu m-am prins cum se descarca si vad ca la tranfer prin bluetooth nu retine datele camerei foto (datele exif dupa care e si catalogat automat de flickr).
Daewoo Matiz


Intre timp masina a suportat oaresce modificari, alaturi de vechile bandouri si roti la nuanta masinii (obligatoriu golden yellow metalizat): geamuri fumurii pe usile din spate si luneta, alaturi de un superb polish pe faruri (cica tine 2 ani polish pe plasticoane).

In 2012 parca ii vine timpul pentru o vopsea halucinogena de (golden nuclear) si eventual un DVD auto de la amicii de la edotec.ro. Moca sa fie, dar tv tuner de prins posturile tv in masina nu ii pun.

In imagini, lanturile auto au fost montate pe rotile dedicate de iarna, care nu sunt vopsite la nuanta masinii intrucat lanturile freaca pe jenti.

Lanturi antiderapante

Lanturi auto matiz


Drept urmare, cu asa echipament orice autoturism poate sa urce pe o panta de aproape (ochiometric) peste 30 grade (masina e dreapta, casele sunt strambe din cauza pamantului care fuge si fuge...).

Foarte posibil sa nu fie necesare lanturile auto intrucat si vechile cauciucuri de iarna isi faceau treaba bine. Vroiam doar sa nu-mi ies din mana cu montajul lor.

Efectiv le-am montat pentru senzatii tari, adica sa rup zapada preucm un matiz-tanc, matiz-tractor :)

matiz

Un ultim sfat: de voie, de nevoie, cel putin un genunchi atinge zapada. Asa ca in caz ca nu aveti tinuta impermeabila, macar o plasa asezata pe sol ajuta sa nu va udati.
Succesuri

2 comentarii:

Anonim spunea...

imi place..asa de interesant...

Piese auto spunea...

Nu prea am vazut lanturi pe matiz..:D:)