21 martie 2009

3 Recomandari: Matiz, Politia Mehedinti si Magazin Jurnalul


Nu stiu daca am apucat sa scriu despre tragicul eveniment din 11 mai 2008 unde in (cum sufletui meu zic otevistii? - oricum jale mare, conflict mare, razboi senzational...) m-a busit prima data o Dacie papuc.

Runda 1 de automobile in test:

Deci in razboiul brandurilor de autoturisme, in care marca Daewoo Matiz s-a confruntat in lovitura directa cu brandul Dacia Automobile, testul constand intr-un soc primit in spate de catre primul autoturism, scorul e clar: Matiz versus Dacia: Matizul rezista!

Runda a doua test automobile: 2009

Daewoo Matiz versus Tojota (nu am retinut marca, era gen barca).

Testul se efectueaza pe un model similar, in plus, se evalueaza rezistenta in timpul deplasarii a ambelor autovehicule: Masina Toyota loveste Matiz - Matizul Rezista!.

Asta fu reclama la Daewoo Matiz.

Deci i-ar m-a lovit, in timp de ma deplasam regulamentar. Daca aveam 5 km in plus sau masina era mai scurta cu 30 de cm... scapam.

Plimbareala la Severin, acte de constatare, asigurari, declaratii, desene iar, cauta service meserias pe vopsea metalizata... aiureli care ar enerva orice sofer care tine cat de cat la masina lui :)

Si totusi... a fost o ocazie de intalnire cu fostii colegi de la Inspectoratul de Judetean Politie Mehedinti fie pe la Circulatie Severin, pupaturi si pupaceli urari de bine. Evident ca m-am bucurat de scuccesul lor, oamenii au ajuns bine, succese profesionale si alte minuni de genu.

Si acum reclama la http://shop.jurnalul.ro/ Magazin Online Jurnalul National .

Ca idee, tre sa ii adun cumva pe toti la un gratar, ca e cam dificicil sa le zic ce lucrez, (fiecare fiind specializat pe un anume segment), cum e cu brandingu online si alte minuni internautice.

Am incercat versiunea rapida, "Prietene, ai auzit de CD-urile de colectie de la Jurnalul National?". Ala e facut pe un http://www.hermes.com.ro">program de magazine online facut de noi, si se numeste Hermes.

Dar surpriza, mare surpriza: Fostii colegi si prieteni din politie nu numai ca stiau magazinul online dar sunt clienti constanti, preponderent pe sectiunea de carti.

Deci mai usor cu criticile, ca politistii mehedinteni sunt oameni culti care cumpara un numar de carti cu mult mai mare decat multi dintre noi.

Acum ca stiu ca magazinul e facut de "firma unde lucreaza Sorin", vor avea si mai multa incredere si vor cumpara si mai multe.

Dar ce farmec are sa zici la stiri ca politistul X a citit si are in biblioteca toata colectia de cate a autorului X?

Asa ca jurnalule, procent de vanzari si cadou de Paste.

Cu ocazia asta inaugurez tag Accidente, preventiv ca poate se mai repeta. Desi sper sa nu sau sa fie mici ca sa mai apuc sa scriu despre ele.

Niciun comentariu: