14 iulie 2008

Banii nu tac, Banii se fac | Afaceri din muzica


In timp ce "puritanii" comenteaza pe forumuri si bloguri despre anti-manele, duc campanii anti-manele si alte minuni de genu de care efectiv m-am saturat, unii oameni e destepti, studiaza efectiv ce vor romanii si lanseaza afaceri in domeniu.

Asa ca m-am bucurat sa vad comunicatul cu Televiziunea lui Costi Ionita, Mynele TV, investitie de 600.000 euro.

"Atunci cand am hotarat sa incep proiectul la aceasta televiziune, am fost inspirat de un studiu realizat in 2006 de CNA, in care se arata foarte clar ca romanii prefera manelele", spune Costi Ionita, General Manager Mynele TV.

Miscare desteapta, o afacere frumoasa bazata pe un studiu anterior.

Comunicatul:

Televiziunea lui Costi Ionita, Mynele TV, care s-a lansat la 1 iulie, cu o investitie de peste 600.000 de euro, este disponibila pe platformele DigiTV si Focus Sat.

Noul post difuzeaza muzica de petrecere, urmand sa lanseze in urmatoarea perioada si emisiuni despre viata artistilor, topuri, si sa promoveze tinere talente.

La Mynele TV, telespectatorii pot asculta si muzica de petrecere din intreaga regiune balcanica si din Turcia. Investitia totala in Mynele TV depaseste 600.000 euro, se arata in comunicat. Postul Mynele TV poate fi receptionat de toti abonatii DigiTV si Focus Sat.

"Urmeaza sa punem in practica, in perioada urmatoare, acordurile si cu cablistii care distribuie PartyTV, dar nu numai. Avem o reactie foarte buna din piata, din piata de cablu, dar si direct din partea telespectatorilor", spune Costi Ionita.

El declara, in luna martie, ca este in discutii cu compania CableTel pentru distributia postului Mynele TV si in Bulgaria si Serbia.

Totodata, Costi Ionita intentioneaza sa lanseze,in luna septembrie, si televiziunea MusiKlub, un post specializat in muzica house, emisiuni specifice genului si interviuri cu DJ.

In plus, proiectul lui Ionita de realizare a unui grup de canale muzicale de nisa include si un post de muzica de opera si simfonica sau un altul de jazz.

Posturile Mynele TV si Musiklub au primit licentele audiovizuale de la Consiliul National al Audiovizualului in octombrie 2007.

Potrivit site-ului CNA, detinatoarea licentelor audiovizuale pentru cele doua televiziuni este societatea Happy Music SRL, al carei asociat unic este Ionita Constantin.

Costi Ionita mai detine, alaturi de Emilia Dumitru, prin societatea Happy Media SRL, posturile Party TV si Party Radio. Platforma digitala de tip Direct to Home (DTH) Digi TV este operata de RCS&RDS si se apropie, in prezent, de un milion de abonati.


Toata stima si felicitari, succes si altor artisti romani, idiferent de genul muzical abordat, amintind aici HI-Q, cu Prima televiziune online a unei formatii romanesti.

In concluzie banii...






Niciun comentariu: