4 decembrie 2007

Oameni harnici


De apreciat dorinta de munca, placerea de a lucra si alte ... hai sa nu le zic aberatii ca se supara amicii de pe yahoo 360.

Adevarul e ca... prea multa munca strica

Exemplu concret, Posta Romana.
In mai putin de 2 saptamani deja am primit 2 scrisori adresate altor persoane: in primul caz confundarera 21/15 cu 15/21, iar in cel de ieri, plicul de la orange, gresisera strada.

OK, vecini-vercini dar tot alta strada e.

Daca in primul caz am facut un mic efort de a pune scrisoarea la vecini (adica mers pe jos), plicul de acum il arunc in cutia postala de colectare a scrisorilor, aflata in fata blocului.

Nu pot sa nu ma gandesc: Scrisorile mele pe unde ajung? Evident, legat de asta, unde sufletu' meu sa le mai bage?

Asta ca tot vorbeam de snail mail, vad ca oamenii cu reclamele nu se satura de snail mail spam, desi in scara blocului avem deja o cutie in care se depun pliantele, reclamele, vad ca mai sunt disperati care le indeasa fara sa le pese ca la numar de persoane e... zero.

Ma refer acum la supermarket Real.
Stai mai nene, adica nu ma lasi sa fac poze in magazin langa brad si acum vrei sa-ti citesc reclamele? Intre timp a aparut si Auchan, Spar s-a redresat cat de cat si are preturi bune.

Rusinica !

Un comentariu:

Margutza spunea...

amicii de pe 360 nu se supara:) le taiem nasul:P si apoi ca le place sa aberezeeeeeee. ehei!! ce sa faca bietul popor???
hai pup si o zi super happy.