10 octombrie 2007

Obsesia reclamelor

Las tv sa mearga in background. Emisiune pe Euforia pe tema sanselor femeilor in societatea romaneasca.

Prezentatoarea, o fosta jucatoare intr-o telenovela romaneasca, altaturi de (probabil) respectabile doamne care (tot probabil) au reusit in viata.

Spun "probabil" pentru ca ma cam doare mintea de avalansa de "ca cineva" sau alte cacofonii. Vorba aia, cine nu stie... conduce (educa).

Suparate rau stimatele doamne pe secretarele care se casatoresc cu barbati bogati si alte minuni. Banuiesc ca e vorba de gelozie: O tanara aspiranta cu cacofonia mereu in gura ar fi respinsa si de cel mai jalnic om de afaceri.

Intra un nene in direct, se prezinta frumos (de remarcat ca stimata prezentatoare a retinut doar judetul) si dupa o scurta prezentare, din context rezulta ca omul e distribuitor oriflame sau avon. Suparata foc, prezentatoarea il invita la casierie pentru... reclama dupa care il sictireste frumos din emisiune. Ma mir sincer ca l-au pastrat pe Oreste in emisiune dupa ce a amintit de Bill Gates (comert - produse software Microsoft).

Dau la rapid un search dupa "produse avon" si "produse oriflame" si nu gasesc nimc jenant.

Imi amintesc de vizita lui Bill Gates in Romania (presedintele uneia din numeroasele companii sofware americane - tot comert cu produse) filmat impreuna cu Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, stire preluata pe toate posturile de televiziune. Asta da reclama

In concluzie, daca nu ai un nume mare, nu intra in emisiunile moderate de actrite de telenovele fara o pregatire specifica (cacofonica)

PS: De remarcat si reclama (cu adevarat) ascunsa privind oportunitatile de a castiga bani multi in Statele Unite. Probabil ca Europa e jalnica si nu face fata. Parca acum cateva zile domnul ministru al Sanatatii vroia sa stopeze migratia fortei de munca din domeniul medical in aceleasi State Unite. Ca de obicei America se mentine in top, ramanand tara tuturor posibilitatilor, potrivit opiniilor celor intrati in direct in emisiune.

Un comentariu:

luminita spunea...

e uite ca pin'aci nu ajunsesem data trecuta, cind ti-am mai rasfoit blogul...cacofonii, ai?? =)))