19 octombrie 2006

Stiri fierbinti

Nu pot sa dorm. Prea cald in apartament: sase grade. Nu se poate patina la temperatura asta!

Nu stiu din ce motive, serialul "Sotii Disperate" nu mai ruleaza la tvr1. Dar cine mai are timp acum de stat in casa? A venit iarna, e timpul de patinaj artistic, schiurile sunt gata pentru noua partie amenajata la Mraconia, unde mai nou se poate ajunge si cu hidroavionul. Compania Nationala de Sticla a ieftinit carburantii si uleiurile, asa ca in cel mult doua ore am ajuns pe partie.

Intru sa ma dezabonez de la newsletterul tvr1 si ... primesc o noua sansa.

Nici o problema, am prins live momentul in care tvr.ro a fost hacuit, parca mai am niste imagini de atunci, dar a fost un subiect prea discutat la timpul respectiv.

Ma uit la sectiunea stiri de pe site-ul tvr.ro si ... nu pot sa nu ma abtin sa nu fac o captura de ecran.

stiri fierbinti





Nu-mi vine sa cred, de cand au acces si copiii la astfel de limbaj? Poate s-a schimbat ceva intre timp, poate e vorba de stiri pentru adulti, poate...

Verfic si sursa paginii:

<html> <head> <title>TELEVIZIUNEA ROMĂ‚NA - JURNALUL TVR</title> 
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250"> 
<meta http-equiv="CACHE-CONTROL" content="NO-CACHE">
 <meta name="description" content="TELEVIZIUNEA ROMANA, ROMANIA 1, TVR2, ROMANIA INTERNATIONAL", "jurnal"> <meta name="keywords" content="tvr, jurnal, surprize, andreea marin, corect, iarta, ora g, sara, seara, buna, auto, club, leo, bittman, profesionistii, voda, destept si bogat, ploaia de stele, meteo, stiri, sport, film, realvideo, televiziune, multumesc, marina, teleenciclopedia, tezaur, folclor, murarescu, titi, dinca, religie, zona publicitara, pescariu, reportaj, documentar, calea de mijloc, international, matinal, ultima editie, loto, top, minitop, design, dana, razboiu, mihai, constantin, celia, petricu, iuliana, tudor, vedeta, populara">  
<link href="_shared/tvr.css" rel="stylesheet" type="text/css"> <script language="JavaScript" type="text/JavaScript"> 
 </script> </head>
Pare sa fie "safe for kids", dar textul de pe site pare sa contrazica.

Lamurit de stiri, bag lactocul sub brat si ma pornesc pe pojghita subtire de gheata. Daca nu pot sa patinez, o baie tot fac.

Niciun comentariu: